Eindelijk gevonden!

Eindelijk....krijg ik meer voet aan de grond. In januari bleef het behoorlijk stil. Geen telefoontje, mailtje of reactie van welke school dan ook om te komen invallen.De klus bij de Buitenkans zat erop, de kerstvakantie was voorbij en in het nieuws ging het maar over de griepgolf. Toch nog maar eens bellen en mailen met verschillende besturen rondom Heerenveen. En het is me gelukt. Inmiddels hebben Primus en Gearhing hun deur open gezet zodat ik als invalster op ZZP basis bij hun op de lijst kom te staan.

Super! Zo mocht ik al snel gaan invallen in Ouwsterhaule en Bolsward. En dus kwamen mijn visitekaartjes van pas. Bij elke school waar ik mag invallen laat ik een kaartje achter. Want mijn grootste droom is om leerkrachten in de kleuterbouw te gaan begeleiden. Het liefst niet als de leerkracht dreigt uit te vallen, maar juist aan de voorkant. 

Stel, je hebt voor het eerst kleuters, of je komt net van de opleiding en krijgt een groep kleuters te begeleiden. Hoe fijn is het als iemand de eerste periode met je meeloopt, kijkt hoe je de organisatie goed en stevig neer kunt zetten, uitgaand van jouw hulpvraag.

'Inval voor dat je uitvalt'...hoe mooi kan dat zijn.