Inrichten lokaal

Het is een poosje stil geweest, maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Nu het einde van het schooljaar nadert, is het goed om even terug, maar ook alvast vooruit te kijken. Vanaf oktober 2018 werk ik nu als ZZP-er in het basisonderwijs. Ik ben gaan invallen, eerst korte klussen en vanaf maart langdurige vervanging in Lemmer. Deze klus zit er bijna op en met veel plezier mocht ik een groep van 14 kleuters, groep 2, begeleiden. Heerlijk weer hoeken maken, lessen met de handpoppen van Li La Land geven, samen spelen en werken en vooral ook veel buiten zijn. 

Ik werkte samen met een jonge leerkracht en mocht haar begeleiden tijdens haar werk met groep 1. Zo leuk om tips te geven, samen te kijken hoe iets makkelijker kan. Zij maakte mij wegwijs in de school, de regels en Onderbouwd. Mooi om van elkaar te leren.

Afgelopen vrijdag 5 juli, mocht ik met de toekomstige leerkracht van groep 1-2 haar lokaal gaan inrichten. Van twee lokalen naar een! Met enorm veel kasten, materialen, stoelen en spullen van een ander gingen we aan de slag. Het was een hele klus, maar het staat! 

Het invallen is en blijft leuk, maar het begeleiden van jonge leerkrachten is de kers op de taart! 

Na de zomervakantie wacht me een nieuwe invalklus. Ik ga groep 1 van De Meerpaal in Lemmer begeleiden op donderdagen en vrijdagochtend tot de herfstvakantie. Blij mee.

Maar eerst lekker tijd om nieuwe plannen te maken en vakantie te vieren!