Nieuw schooljaar 2020-2021

Mijn vorige nieuwsitem schreef ik midden in de Corona onzekerheden. De basisscholen waren allemaal gesloten, ik verzorgde thuisonderwijs voor de kleuters en wist niet hoe het zou gaan lopen tot het eind van het schooljaar. Ik heb nieuwe dingen geleerd, zoals het maken van een yurlspagina, het werken met Padlet en vergaderen in teams. Belangrijk om deze verworven vaardigheden vast te houden en te blijven ontwikkelen.

We weten nu dat de kinderen na de meivakantie gedeeltelijk weer naar school mochten en dat de laatste drie weken zelfs weer volledige schooldagen waren. Ik kreeg er naast mijn ene dag in Joure nog een mooie invalsklus bij. Voor een leerkracht die niet goed durfde te werken gezien haar chronische ziekte en dat in combinatie met Corona en alle onzekerheden daar om heen. Twee dagen op een school lekker vlak bij huis. Heerlijk op de fiets er naar toe.

Inmiddels zitten we al weer in de derde week van het nieuwe schooljaar 2020-2021. We hebben allemaal geen idee, hoe het schooljaar verlopen zal. Corona is er nog steeds! En ook zijn niet alle onzekerheden weggenomen....

Ik zelf heb nog geen nieuwe klus in het verschiet. Er ligt een 'dun' lijntje naar een begeleidingsklus rondom hoekenwerk! Elk schooljaar is er weer een en het blijft spannend wat er op mijn pad komt!