Wat anderen zeggen

'Godelieve heeft bij ons de start van de kleutergroep gedraaid. Ze is een fijne, spontane en zeer ervaren collega waarbij je het gevoel krijgt er al langere tijd mee samen te werken. Naar mijn idee een 'aanpakker' met enorm veel enthousiasme en ervaring! Heel veel plezier en succes in je komende projecten. En....we houden je in gedachten!'

Mindou van der Veen

Locatieleidster De Meerpaal in Lemmer


'Ik vond het ontzettend fijn om samen met Godelieve te werken. Godelieve heeft langere tijd ingevallen in de andere kleutergroep op de school waar ik werk. Zelf was ik op dat moment net begonnen met een eigen kleutergroep en dus een startende leerkracht. Godelieve is een enthousiaste, betrokken collega en denkt graag met je mee. Met haar ervaring heeft zij mij op allerlei fronten op weg geholpen; van samen sparren over een thema en het inrichten van de hoeken, maar ook betreft andere zaken die zich in en rondom de klas afspelen. Godelieve is een echte kleuterjuf. Spelend en ervarend leren staan bij haar hoog in het vaandel en er is een veilige, positieve sfeer in haar groep. Ze is naast een fijne collega dus ook een prima coach voor (startende) kleuterleerkrachten. Godelieve, bedankt voor de afgelopen periode!'

Regina Reitsma

Leerkracht groep 1 OBS Tweespan


'Godelieve, bedankt voor al je hulp bij het inrichten van mijn klas voor mijn nieuwe groep volgend schooljaar. Bedankt voor de tips en adviezen. Fijn dat je met me meedenkt en er samen met mij hard voor gewerkt hebt om het allemaal voor elkaar te krijgen. Ik ben blij met het resultaat'.

Irma Batteram

Leerkracht groep 1-2


Als je de website van Godelieve doorleest word je direct enthousiast. Dit moet iemand zijn die met passie en liefde haar werk doet. In de praktijk blijkt dit ook. Godelieve heeft de afgelopen 4 maanden op basisschool Tweespan te Lemmer laten zien dat ze met haar brok aan ervaring een geweldige leerkracht is, geschapen om voor de kleuters te staan. Het spelend leren staat hoog in haar vaandel en sluit naadloos aan bij het kleuteronderwijs wat wij bieden. Een spontane juf, altijd vrolijk en opgewekt, belangstellend en een fijne collega. 

Margreet Hunia 

Locatiecoordinator
Basisschool Tweespan LemmerGodelieve van GOVOORKLEUTERS is een fantastische kleuterjuf die kinderen echt ziet en in staat is om kleuters een fijne tijd op school te geven. Zowel in regulier als in vernieuwend onderwijs. Ze is ook in staat om dit over te brengen op andere professionals via coaching en training. Wij zijn heel tevreden!

Theo Rinsma

Directeur
De Buitenkans Heerenveen