Go voor Kleuters

GO voor Kleuters ondersteunt leerkrachten en scholen in de kleuterbouw. Voor ouders en kinderen is de kleuterbouw vaak de eerste kennismaking met de sfeer in de school. Alle belang voor de school om ook een succesvolle kennismaking te realiseren. De kleuter heeft andere voorwaarden nodig om te leren, dan de kinderen in de rest van de basisschool. Spelend leren staat voorop. Waar ik jullie, vanuit mijn expertise, graag bij zou willen ondersteunen zijn de volgende onderdelen: Lokaal inrichting, Hoekenwerk, Organisatorische tips, Sparringpartner voor nieuwe leerkrachten, Onderzoekend en ontwerpen met jonge kinderen & Vervanging bij kleutergroepen.

Inrichting

Doe je de inrichting al jaren op dezelfde manier en zie je zelf niet goed hoe het anders kan? Ik help je aan nieuwe inzichten!

Lees meer

Hoekenwerk

De kracht van hoekenwerk is dat je de leeromgeving van kinderen uitdagend houdt en ze de kans geeft om spelend te leren.

Lees meer

Vraagbaak

Start je net in de kleuterbouw en/of is er maar een kleutergroep op school? Dan heb je aan mij een collega waar je bij terecht kunt.

Lees meer

Workshop

Wil je graag klaar zijn voor 21-ste eeuw vaardigheden en alle doelen simpel en op een speelse manier integreren in je lessen?

Lees meer

Invallen

Werken met kleuters blijft leuk! Bij deze doelgroep ligt mijn hart. Daarom kom ik graag invallen bij de kleutergroepen.

Lees meer

Organisatorische tips

Hoe doe je dat toch? 25 kleuters in je groep of meer… hoe maak je het overzichtelijk voor jezelf zonder het kind te kort te doen!

Lees meer

 

Nieuws